Restoran Villa Magdalena, Krapinske Toplice

Doživite čarobne okuse u najnagrađivanijem restoranu regije. Kuhinja restorana Villa Magdalena sastoji se od svježih lokalnih namirnica, a spoj je tradicionalne zagorske kuhinje te moderne francuske i talijanske kuhinje. U svom jelovniku moći ćete birati između ukusnih juha, umjetnički dekoriranih deserata, raznovrsnih umaka, svježeg mesa, povrća, domaćih svježih sireva, a na zahtjev pripremamo i vegetarijansku kuhinju. Opustite se na terasi uz bazen s pogledom na zagorske brege i počastite gastro delicijama.

READ MORE

Restoran Ribič (Veliko Trgovišće)

Restoran Ribič nalazi se na samom ulazu u Krapinsko-zagorsku županiju, uz mjesto Trgovišće, a poznato je po svojim mnogobrojnim specijalitetima s dugom obiteljskom tradicijom još od 1966. godine. Ugodan prijateljski ambijent spoj je tradicionalnog i modernog.

READ MORE

Stara Vura (Kumrovec)

Restoran Stara vura moderno je i lijepo uređen ugostiteljski objekt, koji istodobno ima domaći i obiteljski ugođaj. Nalazi se u Hrvatskom zagorju, u Kumrovcu, u sklopu Starog sela – jedinog etno muzeja na otvorenom u Hrvatskoj. Smješten je u zelenilu i opuštajuće mirnom okolišu s pogledom na dolinu i brijegove.

READ MORE

Restoran Slamnati Krovovi (Stubičke Toplice)

Izvorna zagorska kuća prekrivena slamom u samom središtu Stubičkih Toplica. Osim usluga vrhunskog osoblja nudi tradicionalne domaće specijalitete za svoje posjetitelje. Restoran svakodnevno nudi obiteljski ručak po posebno povoljnoj cijeni.

READ MORE

Zelenjak (Klanjec – Kumrovec)

Zelenjak – kroz gastro ponudu prije svega želimo sačuvati tradiciju zagorske kuhinje, koja je često i inspiracija u kreiranju nečeg novog i drugačijeg, ali na poseban, vlastiti način. Pritom se zadržava jednostavnost uz naglasak na ”domaće”.

READ MORE

© Copyright 2007-2018 iVIZIJA d.o.o.