Seoski turizam Masnec

Seoski turizam “MASNEC” nalazi se u Hrvatskom zagorju u neposrednoj blizini Desinića u mjestu po imenu Zagorska Sela. Želite li osjetiti svu mirnoću prirode, zelenilo prepuno ptica i drugih životinja, morate posjetiti ovo mjesto, jer samo tako ćete ispuniti dušu i vratiti se u stara vremena. Svoj boravak možete učiniti još ugodnijim i ispunjenijim sljedećim …

READ MORE

Trsek (Desinić)

Na prekrasnom brežuljku između Velikog Tabora, Desinića i Vinagore smješteno je seosko domaćinstvo “TRSEK”. Miris livada, razigranost životinja, pogled na brežuljke zasađene vinogradima i stare klijeti učinit će Vaš boravak ugodnim, a djeci nesmetanu igru na prikladno uređenom igralištu seoskog ambijenta. U blizini se nalazi dvorac Miljana, svetište Vinagora te dvorac VELIKI TABOR, spomenik nulte …

READ MORE

Klet Kozjak (Sveti Križ Začretje)

Stara vodenica (Klanjec)

Seoski turizam Stara vodenica nalazi se na putu od grada Klanjca prema Zaprešiću. U starinskom, domaćem okruženju i sve što se u njoj nudi, podsjeća na nekadašnja starinska seoska gospodarstva. Posebnu toplinu i intimu prostoru daju otvoreno ognjište, starinska krušna peć i stara vodenica.

READ MORE

Lojzekova hiža (Marija Bistrica)

Lojzekova hiža nalazi se nadomak Marije Bistrice.Lojzekova hiža je lijepo uređena kuća u tradicionalnom stilu s komforom koji je prilagođen za goste željne odmora u zdravoj i netaknutoj prirodi. Gost u Lojzekovu hižu dolazi ne samo zbog užitka i prisnog druženja,već osobito radi zdrave prirodnosti hrane pripravljene očaravajućim umijećem.

READ MORE

Grešna Gorica (Desinić)

Taborgradska klet smještena na istoimenom brijegu nasuprot Velikog Tabora, dvorca iz XV. st. koja pruža gostu ugođaj pravog zagorskog ambijenta, gdje će mu se učiniti da je u samom srcu romantične, ali burne prošlosti Hrvatskog zagorja. U ugodnom ambijentu taborgradske kleti nudi se kulinarski užitak u biranim zagorskim specijalitetima.

READ MORE

© Copyright 2007-2018 iVIZIJA d.o.o.